Welkom bij Buitengewoon Holten
Vandaag geopend van 10.30 - 16.00 uur Alle openingstijden
Zowel de traditionele als de fantasiebaan zijn geopend!

Lunchen op de Holterberg

Geniet van een smakelijke lunch midden op de schitterende Holterberg. Het eten en drinken is heerlijk. De mooie – door bos omringde – locatie maakt het tot een waar genot. Wij heten u van harte welkom bij Buitengewoon Holten.

  • Genieten van een heerlijke lunch
  • Middenin de mooie natuur
  • Uitgebreide lunchkaart

Uitgebreid lunchen of een klein tussendoortje

Na een flinke wandeling door de bossen even bijkomen met een lekkere lunch. Of na een ochtend hard werken even ontspannen met een hapje middenin de natuur. In beide gevallen bent u hier aan het juiste adres.

Verwen uzelf met een heerlijk kopje koffie (of thee) met gebak of kies voor de uitgebreide lunchkaart met diverse broodjes, soep van de dag en diverse plates.

Lunchen in de natuur

Lunchen doet u bij ons midden in de prachtige natuur van de Holterberg. Kies zelf voor een mooi plekje in de buitenlucht op het door bomen omringde terras of neem plaats in de aangenaam verwarmde serre.

Wilt u na de lunch ook graag even de benen strekken? Wij bevinden ons centraal op de Holterberg, direct aan de bosrand. Een boswandeling na de lunch is dus zeker aan te raden!
Voor de fanatieke wandelaar is het ‘Pieterpad’ ook een mooie optie. Deze bekende lange-afstand-wandelroute van Nederland loopt vlak langs ons terras.